Smittevernopplæring

Fra Dyreparken Wiki
Hopp til navigering Hopp til søk

Hensikt

Sikkerheten til våre gjester og ansatte er det viktigste for oss. Opplæringen har som formål å sikre og dokumentere at ansatte har lest og forstått sentral informasjon om smitteverntiltak i forbindelse med  koronaviruset.

Målgruppe

Kurset er obligatorisk for alle ansatte, både sesongansatte og helårsansatte. Sesongansatte vil få utbetalt lønn for 30 minutter for gjennomføringen, på lønnsutbetalingen i juli. Dette blir lagt inn av din sesongleder, og derfor skal du ikke føre timer for kurset. Har du anledning til å ta kurset mens du er på jobb, oppfordrer vi til å gjøre det.

Innhold og form

Kurset er utformet som et e-læringskurs med tekst og spørsmål. Alle spørsmål må besvares. Etter at du har levert på testen, er det ikke mulig å endre svarene. For å se poengsummen din må du trykke på «se poengsum» etter å ha levert prøven. Alle oppgaver må være riktig for å få bestått prøven, og du kan ta prøven så mange ganger du vil. Når du har fått 11 av 11 riktige svar, må du registrere i egen link at du har fullført opplæringen. Du får linken på siste side.

Det er mye informasjon som endres fortløpende, både med pålegg og anbefalinger fra myndighetene. Endringer som er viktig for dere å vite om vil bli lagt ut på Workplace, i gruppen som heter Dyreparken.

Varighet og frist for gjennomføring

Gjennomføringen tar normalt mindre enn 30 minutter.

Frist for gjennomføring er senest samme dag som du begynner på jobb, eller kommer tilbake fra permittering - slik at du vet hvordan du skal opptre på arbeidsplassen for at du selv og de rundt deg skal være trygge på jobb.

Link til kurset

Klikk HER for å starte kurset.

Klikk HER for å registrere at du har gjennomført og bestått kurset med 11 av 11 riktige.

Ressurser

Klikk HER for å laste ned smittevern-plakat som kan skrives ut og henges opp på de ulike arbeidsstedene og kontorene.

Klikk HER for å laste ned en kortversjon av de viktigste koronareglene.